Matresa

Cuckoo riskokare 

Kalle - Guest author

Kanske har du någon gång hört talas om riskokare och vet vad de är för något men inte tagit dig tid att sätta dig in i det, och än mindre köpa en. Då är detta artikeln för dig då vi kommer att skriva om Cuckoo riskokare som är de bästa alternativen på marknaden och deras riskokare har gjort min resa inom maten så mycket roligare, enklare och sparat mig mycket tid! 

Så Cuckoo är ett märke som kommer från Asien, det vill säga samma del av världen som riset kommer ifrån och det gör kanske inte att man blir förvånad över att produkterna är väldigt bra. De har dessutom en lång rad olika modeller att välja på som kostar från runt tusenlappen och upp till över 5000 kr. Men vi tycker att deras bästa modell konstigt nog är en av de billigare. Och det är inte bara vi som tycker det utan även kokare.se som gått igenom hela deras sortiment instämmer med vårt val.

Deras bästa alternativ är CR-0631 som har alla viktiga funktioner och kan göra ris för upp till 4 personer på en kokning. Man du kan inte bara koka ris utan även gröt, göra kaksmet, ånga kött och grönsaker. Du får dessutom en modell som är väldigt snygg, ser modern ut och passar in i de flesta kök på ett snyggt sätt. Detta är även något som blir allt mer viktigt idag då köket inte bara är funktionellt utan inreds för att det ska vara en trivsam plats att vara på. 

Men som vi nämnde har Cuckoo även fler modeller och den som är några hundralappar billigare tycker vi är för liten, medan de dyrare alternativen inte är så mycket bättre som priset antyder att de ska vara när man ser till hur mycket man får med CR-0631.